top of page
Badge4good badge types 2.png

OPEN BADGES

Erkennen van niet formeel leren

Met de missie van onze organisatie altijd in het achterhoofd, streven we ernaar om erkenning te geven aan al het leren dat buiten school wordt opgedaan. Open Badges zijn mini-certificaten die we heel serieus nemen omdat we daarbij jongeren en jongerenwerkers kunnen ondersteunen bij herkennen wat zij kunnen, weten en waar ze voor willen gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie over Open Badges.

Open Badges: Wat we doen
Schermafbeelding%202020-06-16%20om%2019.09_edited.jpg

OPEN BADGES SYSTEEM REDDEND ZWEMMEN 4

Wanneer alle badges behaald zijn is de zwemmer klaar voor het officiële examen van de Reddingsbrigade.

Open Badges: Welkom
Schermafbeelding 2020-06-16 om 19.17.17.

21E EEUWSE VAARDIGHEDEN BADGES

Een onderscheidende identiteit

21e-eeuwse vaardigheden zien wij als een brede set van kennis, vaardigheden, werkgewoonten en karakter kwaliteiten om welzijn, participatie en werkgelegenheid te waarborgen die nodig zijn in onze snel veranderende maatschappij. Onze '21e eeuwse vaardigheden' badges zijn in eerste instantie ontworpen en gebouwd voor Nederland en voor diegenen die een reis willen maken om in niet-formele activiteiten met jongeren te werken. De badges zijn ontwikkeld met toepassing van de wijsheid en bedoelingen van the 21st Century Skills van het World Economic Forum, de Key Competences of Life Long Learning van de Europese Commissie en The Peak Performance Zones van The Institute for the Future. Iedere badge heeft 4 onderdelen; verkennen, reflecteren, samenwerken en ten slotte delen

Open Badges: Wie wij zijn

BADGEWALLET 

Wil je je betrokkenheid bij verschillende activiteiten bijhouden en beloond worden voor je inspanningen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Download de "Badge Wallet" mobiele app op je telefoon en registreer je via jouw e-mail.

Het enige wat je hoeft te doen is QR-codes scannen tijdens activiteiten of uitgenodigd worden om badges te verdienen.

Verzamel je ervaringen via digitale badges in de app op je telefoon!

En als kers op de taart kun je je account bewerken op de gebruiksvriendelijke website www.badgecraft.eu.


En wanneer je nog vragen hebt over het gebruik van de app: je kunt de "Badge Wallet" gebruikershandleiding in het Engels downloaden om je op weg te helpen.


Download "Badge Wallet" nu en begin met het verzamelen van badges!

Open Badges: Tekst
bottom of page